Sid Dickens
Poëzie
Mode
Sieraden
Cadeaus
Kunst
Muziek
Judaica
Over Kunsjt
Contact

Sieraden

Cubes

NIEUW

Durf te spelen met de collectie Cubes van Fates

In mijn winkel verkoop ik verschillende de sieraden uit de Cube collecties. Zowel de complete colliers met spangen als ook de losse cubes met een spang naar keuze zijn leverbaar. De handgemaakte Cubes zijn ruim 50 verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar.

Voor deze collectie sieraden hebben ontwerpsters Rita & Marloes zich laten inspireren door de expressionistische en kubistische kunststromingen.
Ze zijn abstract, maar wel dynamisch en zeer kleurrijk.
Het 3D effect van de Cubes zorgt voor een bijzondere optische illusie.
Het materiaal is aangenaam licht in gewicht dus heerlijk draagbaar.
De kettingen sluiten met een magnetisch slot en zijn dus lekker makkelijk te openen en te sluiten.

Durf te spelen met de kleurrijke, verwisselbare Cubes!  Zo creëer je steeds weer een nieuwe ketting bij jouw outfit.
De sieraden van Fates zijn anti-allergisch en worden handgemaakt in Nederland. Om zo CO2 neutraal mogelijk te werken worden de materialen geproduceerd in diverse Europese landen.

 

 

 

 

 

 

Apero en GL

Kunsjt heeft een zeer uitgebreide collectie sieraden. Colliers, ringen, armbanden, oorbellen horloges en nog veel meer.

Unieke collecties zijn onder andere die van Jéh, Apero, Clic, Camps & Camps, GL sieraden en Poran. Ook de Israëlische sieraden mogen niet ontbreken zoals de sieraden van Amaro en Poran.

apero

Apero

Apero Zwitserland is de naam van een zeer prachtige collectie kleurrijke sieraden in edelstaal met geanodiseerd aluminium in 16 prachtige kleuren en alle combinaties daarvan. In mijn winkel heb ik sinds kort colliers en oordieraden.

Een prachtige aanvulling op mijn assortiment sieraden. Apero is eindeloos te combineren, tijdloos en degelijk gemaakt. Achter Apero zit een middelgroot atelier; een team van gezellige zwitsers uit Luzern. Een genot voor liefhebbers van kleur! 

GL Sieraden

Ook de Art Nouveau sieraden van GL vindt u in mijn winkel. Stuk voor stuk bijzondere sieraden, geïnspireerd op de bekende Art Noauveau tijd met zijn ronde organische vormen.

gl_timeless_ringengl sieraden-2 

 

Camps & Camps

Camps & Camps

De twee zusjes Ine en Monique Camps stellen met grote zorg de trendy sieradencollectie van Camps en Camps samen. De bijzondere sieraden hebben een romantisch karakter en worden gekenmerkt door de realistische stijl. Door gebruik van ondermeer Swarovski-stenen en hars is de collectie divers en kleurrijk waarbij thema’s de sfeer bepalen.

CO2101-210x203Alle sieraden van Camps & Camps worden allemaal met de hand, binnen Europa vervaardigd. Dit gegarandeerd de exclusieve uitstraling van de Camps & Camps sieraden. 

  campscamps 

Amir Poran

Amir Poran

Amir Poran werd in 1960 geboren in een kibboets in Israël. Zijn vader emigreerde naar Israël uit Tsjecho-Slowakije, zijn moeder uit Joegoslavië. Poran begon met het maken van sieraden op zijn elfde en startte zijn eigen bedrijf Poran Gaaton in 1989. Hij maakt gouden en zilveren sieraden en horloges. De Art Nouveau kunst is een van zijn grootste inspriratiebronnen. Zijn werk is te zien geweest op meer dan 100 internationale beurzen over de gehele wereld en ook verkrijgbaar in mijn winkel!poran_ring

  poran2-426x626

 

Jéh

Jéh

De nieuwe collectie van Jéh is nu te koop in mijn winkel. Prachtige kettingen, ringen en armbanden. Kom snel kijken naar de nieuwe verrassende sieraden van Jéh.

JEh2-210x307De zilvercollectie van Jéh bezit een geheel eigen stijl. De gekozen stilering, materialen en kleuren vormen een rijke combinatie sieraden. Een eigentijds en tijdloze collectie. Juist daarom worden deze sieraden gezien als een klassieker met een toekomst.

Sieraden, afkomstig van diverse gerenommeerde ateliers in onder meer Duitsland, Denemarken, Israël, België en Italië, hebben de afgelopen jaren het assortiment van Jéh verder uitgebreid. Natuurlijk heeft elk land zijn eigen stijl van ontwerpen, wat het uitgebreide aanbod qua karakter en stijl uitstekend ten goede komt.

Kijk ook eens op de website van Jéh: www.jehjewels.nl jeh-jewels-kunsjt

Jeh31

Clic

Clic

De collectie van Clic is altijd weer vernieuwend. Prachtige moderne vormen gecombineerd met moderne materialen.

Suzanne Schaars begon met edelsmeden als hobby naast haar studie economie in Amsterdam. Na enige tijd bleek dat haar hart toch meer bij de sieraden lag en begon ze aan de opleiding tot edelsmid aan de Vakschool te Schoonhoven. Vanaf 1999 brengt Suzanne onder de naam Clic een eigentijdse collectie sieraden op de markt..

De ontwerpen van Clic vallen op door hun eenvoud en onderscheiden zich door hun krachtige, geometrische vormen. De sieraden zijn tijdloos en blijven boeien door hun eenvoud en duidelijke vormentaal. Bij het ontwerpen hanteert Suzanne twee vaste uitgangspunten: de draagbaarheid en de onzichtbare sluiting.

Door het gebruik van eenvoudige vormen en subtiele combinaties van matte en glanzende oppervlakken, p

assen de sieraden van Clic net zo goed bij nette kleding als bij de dagelijkse oufit. Het draagcomfort wordt verder gewaarborgd door het gebruik van het lichte en allergievrije aluminium. Daarnaast is de magneetsluiting een vast gegeven. Deze wordt onzichtbaar in het sieraad verwerkt en altijd aan de voorzijde. Wie het sieraad voor het eerst aandoet, weet gelijk waar de naam vandaan komt.

De sieraden worden met aandacht en passie ontworpen en handmatig vervaardigd in eigen beheer. Daardoor kan het ontwerp worden gewijzigd om nog beter aan te sluiten bij uw wensen.

Clic-Creations-armband

clic_creations_oorbellen_rvs_aluminium_gekleurd-426x426

 

Horloges

Dsign:time horloges

Sinds kort verkoop ik ook een nieuw merk horloges. Dsign:Time heeft een prachtige collectie bijzondere uurwerkjes met bijzondere vormen en kleuren. Een must voor iedereen die van iets bijzonders houdt.

Easy Going is een bijzonder klokje met een prachtig ontwerp. Ontwerpster Claudia Schäfer (Duistland, 1964) ontwierp het horloge met strakke vormen en heel veel variatiemogelijkheden qua kleur en band. De Easy Going heeft een bijzondere armband. Met een klik zit de band altijd vast om je pols.

Minimaal net zo bijzonder zijn de DsignTime horloges. Deze minimalistische uurwerkjes zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren en banden. Elke combinatie is mogelijk.

dsigntime-beeld

Pierre Junod horloges

De horloges van Pierre Junod zijn zeer bijzonder. De Zwitser Junod laat jonge en gevestigde kunstenaars en ontwerpers een horloge ontwerpen voor zijn collectie. Deze horloges worden gemaakt in het eigen atelier.

Het ontwerp van dit horloge van Lella en Massimo Vignelli is gebaseerd op de kleurrijke ring om de zon bij een totale zonsverduistering (halo). Door de zwarte band en de zwarte wijzerplaat komt het accent op de rand van het horloge te liggen. De gekleurde aluminium ringen van het horloge zijn verwisselbaar zodat het altijd bij je kleding past.

junod1-426x426

 

Handgemaakt

Unieke handgemaakte sieraden door Gera Woudman

Kunt u geen keuze maken uit mijn collectie of heeft u een bijzondere wens dan kan goudsmid Gera Woudman die vast voor u maken. Zij maakt unieke sieraden op maat. Kijk voor haar werk op www.gerawoudman.nl en bel haar voor een afspraak. Zij komt graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken.

davidster_Zilver_handmade-1