Sid Dickens
Poëzie
Mode
Sieraden
Cadeaus
Kunst
Muziek
Judaica
Over Kunsjt
Contact

Cadeaus

Banner_BlueD

Delfts Blauw in een nieuw jasje!

Je kunt het moderne nostalgie noemen, de nieuwe vorm van Dutch Design; Blue D1653 van Royal Delft. Met deze Blue D1653-collectie verbindt Royal Delft het ambacht van de meesterschilders met de krachtige vormgeving van het moderne Nederlandse ontwerp. Een unieke collectie decoratieve objecten en gebruiksproducten voor food, mood & lifestyle. In mijn winkel vind je een aantal prachtige objecten uit deze collectie.

BlueD1653_Versatiles_HR

The Comic art of Guillermo Forchino.

Bijzonder in mijn winkel zijn de prachtige kunstwerkjes van Guillermo Forchino. Er is inmiddels een grote groep bewonderaars van zijn werk over de hele wereld. Zijn werk wordt gemaakt in een gelimiteerde en genummerde edities. Ieder item is individueel genummerd en voorzien van een stempel op de onderzijde van elk stuk.

Elk Forchino item is verpakt in de unieke Forchino Krant en voorzien van een speciale label. Ingesloten in de verpakking is een envelop met daarin een boekje met de autobiografie van Guillermo Forchino, foto’s van een selectie van de collectie en het uniek genummerde certificaat ven echtheid.

forchino1

kunst-cadeaus

Ik verkoop heel veel leuke cadeautjes voor elk budget. Of het nu gaat om een cadeautje van één euro of om een prachtige Sid Dickens tegel, een beeld van Modigliani, alles wordt met evenveel aandacht verpakt tot een prachtig geschenk. Op deze website staat slechts een deel van alle prachtige cadeaus die ik verkoop.

Bijzonder in mijn winkel vind ik de figuren van Pluk van de Petteflet en de cartoonkunstwerkjes van Guillermo Forchino.

olifantenNaast de vele vaste collecties houd ik van verandering, waardoor de winkel er steeds weer compleet anders uitziet.

  • decoratieve vazen en kunstwerkjes
  • sjaals en serviezen
  • speeldoosjes, dag- en reisboeken
  • met pasen en de kerstdagen hebben we de mooiste figuurtjes van Gisela Graham
  • Op Sjabbes (zaterdag) staat er voor iedere bezoeker een gratis glaasje kosjere wijn klaar. 

 

 forchino2